Henkalicious voor bedrijven

Wat kan mijn kunst voor uw bedrijf betekenen? Ze kan:

 U kunt hiervoor inzetten:

 

Tekeningen:

 

                        tekening bedrijf

 

 

Er zijn enkele opties:

 

Kosten: vanaf €250,-, excl. BTW.

Als u geïnteresseerd bent dan maken we een vrijblijvende en kostenloze afspraak voor een gesprek. Hierin kan ik me een beeld vormen van uw wensen en van de aard van uw bedrijf. Daarna maak ik enkele snelle schetsen. Vervolgens kunt u bekijken wat u van de schetsen vindt.

 

Muziek

Muziek verbindt en inspireert. De impact van een belangrijk moment wordt groter als deze door muziek ondersteund wordt. Dit geldt des te sterker voor zang, omdat de menselijke stem ons raakt, motiveert en in beweging zet.

In mijn ervaring kan een kort optreden van  3, hooguit 5 nummers, op het juiste moment uitgevoerd een grotere impact hebben dan een avondvullend programma.

 

 


Ik denk graag met u mee over het repertoire voor uw speciale gelegenheid:<

Samen kunnen we die enkele nummers vinden die de dag onvergetelijk zullen maken. Ook kan ik desgewenst een nieuw lied schrijven, toegespitst op uw bedrijf, op deze gelegenheid, op wat u wilt overbrengen.

Kosten: vanaf €250,- excl.BTW

 

Door poezie

Een gedicht zet in enkele juist-gekozen woorden een idee, een wereld, een gevoel neer. Of zet dit juist op z’n kop. De macht van woorden om te motiveren of te overtuigen is groot.
Ik schrijf voor uw bedrijf een gedicht dat de essentie weergeeft waar uw bedrijf om draait. Of dat een grote gebeurtenis (een groot succes, fusie, wisseling van eigenaar) die u wilt vieren, in woorden vangt.

Kosten: vanaf €350,- excl.BTW

 

Henkalicious